|
Przesunięty przez: Kozak_Barabasz 2009-05-04, 12:47 |
Naklejki/szparunki |
Autor |
Wiadomość |
HELLOWEEN

Model: SYMPATYK
|
Wysłany: 2014-01-04, 16:22
|
|
|
Mike79 nie zapomnij powiedzieć że masz zamiar to polakierować(?).Zwykłą folię lakier zeżre w okamgnieniu i masz po lakierowaniu.
A tak na marginesie.Próbował ktoś z Was malować 2oo metodą druku wodnego? |
_________________ Bądź zawsze sobą! Pojebanych też lubią...
Oprócz marzeń warto też mieć wódkę i fajki...
Światem rządzi miłość. Ja na przykład kocham się napić...
 |
|
|
|
 |
pawcio81

|
Wysłany: 2014-01-04, 17:31
|
|
|
Jeśli chodzi o prace lakierowania artystycznego to polecam "Garaż Czarodzieja' ze Świdnicy. Myślę, że zrobi szparunki malowane, naklejane, na pewno będzie jak oryginał. Gość to artysta, malował mi błotnik - lepiej niż fabryka, oglądałem też etap naprawy błotnika od Harleya, który naprawiał miejscowo - ręczna robota siedmiu osób w fabryce Harleya, koszt w ASO 15 tys. zł. |
|
|
|
 |
mike79

Model: RS1700
Rocznik: 2007
Wiek: 46 Dołączył: 16 Lis 2013 Posty: 628 Skąd: Trójmiasto - Reda
|
Wysłany: 2014-01-04, 19:57
|
|
|
pawcio81 napisał/a: | Jeśli chodzi o prace lakierowania artystycznego to polecam "Garaż Czarodzieja' ze Świdnicy. Myślę, że zrobi szparunki malowane, naklejane, na pewno będzie jak oryginał. Gość to artysta, malował mi błotnik - lepiej niż fabryka, oglądałem też etap naprawy błotnika od Harleya, który naprawiał miejscowo - ręczna robota siedmiu osób w fabryce Harleya, koszt w ASO 15 tys. zł. |
No tak, a może zna ktoś takiego magika w trójmieście ? Swietnie, że jest wiele pomysłów i podpowiedzi to naprawdę pomaga
[ Dodano: 2014-01-07, 20:21 ]
Żółw napisał/a: | mike79, zauważ, że na TEJ stronie te szparunki są niedostępne (co pokazuje pasek dostępność - gdy najedziesz na niego kursorem pokazuje się brak). |
Szparunki przyszły, mimo niedostepności na stronie. Tak jak zamówiłem: czerwony 4mm i srebrny 3mm. Napewno nie będzie to oryginał ale przy odrobinie checi i wprawy cos lakiernik wykombinuje. Jeszcze sprubuje w jednym miejscu, ale pochwalę sie dopiero jak wyjdzie
Zdjecia niestety nie mogę wkleić... |
_________________ Cold and lonely without you.....Motorhead
The Best Band Ever-Led Zeppelin |
|
|
|
 |
rochas

Model: DS 1100 Classic
Rocznik: 2004
|
Wysłany: 2015-01-26, 13:17 szparunki
|
|
|
opowiem najpierw od początku: poszukuję szparunko9w do swojego DSa 1100 classic i udało mi się namierzyc firmę co poważnie podchodzi do tematu ..... jest natomiast jeden problem .... w firmie tej o której wspomniałem mają szblony do DSa nie wiedza jednak czy do CLASSICA czy CUSTOMa ..... a moje pytanie:
czy CUSTOMY miały wogóle szparunki ? bo jesli nie to mam dużą jasność w temacie
pozdrawiam Paweł
nie zakładaj nowych tematów, skoro już istnieją p.4 Regulaminu//pyra |
_________________ miłośnik piękna i fan wolności |
Ostatnio zmieniony przez pyra 2015-01-26, 17:14, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
artek

Wiek: 55 Dołączył: 08 Paź 2011 Posty: 4437 Skąd: Jarosław
|
Wysłany: 2015-01-26, 14:21
|
|
|
Szparunki w classicu: przedni błotnik, zbiornik paliwa, tylny błotnik. W customie natomiast jest inny rodzaj lakierowania, który moim zdaniem nie ma nic wspólnego ze szparunkami. Ponadto na forum "krążą" strony z lakierowaniem motocykli w danym roczniku i modelu. Musisz poszperać. |
|
|
|
 |
rochas

Model: DS 1100 Classic
Rocznik: 2004
|
Wysłany: 2015-02-04, 09:52
|
|
|
temat wydaje się byc ogarnięty firma GRAFNET www.grafnet.eu poważnie podeszła do mojego problemu jak zrobią i doślą to się pochwalę na dzisiaj jestem megazadowolny z kontaktu z nimi i podejścia do klienta ..... cieszę się że są jeszcze firmy gdzie trkatuja klienta jak człowieka mimo iz nie zostawie u nich grubych 1000-cy a zaledwie kilka złotych
pozdro wszystkim |
_________________ miłośnik piękna i fan wolności |
|
|
|
 |
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|