|
|
Ciekawe trasy motocyklowe Wielkopolska |
| Autor |
Wiadomość |
PeZet

Model: DS 1100 Classic
Rocznik: 2006
|
Wysłany: 2021-06-04, 22:19 Ciekawe trasy motocyklowe Wielkopolska
|
|
|
Witam, po wielu poszukiwaniach na forum niestety nie odnalazłem porad odnośnie sprawdzonych tras motocyklowych z opisem ich atrakcji oraz trudności itp.
W związku z tym iż jest to mój pierwszy sezon po blisko 30 latach przerwy, chciałbym doskonalić i uczyć się wraz ze swoją gwiazdą jak zachować się w różnych sytuacjach na drodze . Obecnie sam wybieram kierunek i jadę przed siebie omijając zapewne wiele miejsc wartych do zobaczenia, których nie znajdę w żadnych poradnikach. Przejechałem ponad 2000 km i na fajną trasę nie mogę trafić.
Mam ogromną prośbę do szanownego bardziej doświadczonego grona Wielkopolan i nie tylko, czy moglibyście zdradzić swoje ulubione trasy, do których chętnie wracacie z krótkim opisem ich atrakcyjności. LWG. |
|
|
|
 |
waldorf

Rocznik: 2007
|
Wysłany: 2021-06-04, 22:26
|
|
|
Na początek droga nad morze,Wałcz Czapilinek Połczyn Zdrój.Przejedziesz to będziesz wiedział dlaczego |
|
|
|
 |
PeZet

|
Wysłany: 2021-06-04, 22:44
|
|
|
Mam już za sobą. W niedzielę Łazy Mielno Kołobrzeg łącznie wyszło 592 km Z Kołobrzegu 1 przystanek na tankowanie. Wczoraj Lubuskie, Lubniewice i Łagów 270 wyszło. W niedziele planowałem do Czech po piwo skoczyć, ale po 1 szczepionce mnie nie wpuszczą Jutro po południu ze względu na pogodę zostaje mi Wielkopolska, lubuskie i kombinuję gdzie jest na tyle coś ciekawego by chciało mi się zsiąść z motocykla i podelektować widokami. |
|
|
|
 |
1janbo

Model: XV 1700 Warrior
Rocznik: 2002
Wiek: 4 Dołączył: 24 Sty 2009 Posty: 4965 Skąd: Poznań, moje Miasto.
|
Wysłany: 2021-06-06, 21:31
|
|
|
Wow. Mam nadzieję, że kiedyś się podłączę do podróży... |
Siczka, cyt: "(...) Biorę z życia to co jest najlepsze, Piję wino i laski pieprzę, Głębsze myśli trzymam na uwięzi, Tak niejako życie chciałbym spędzić, Sram na pracę, marną płacę, mam je gdzieś (...)".
|
|
 |
PeZet

|
Wysłany: 2021-06-07, 16:38
|
|
|
| Z wielką przyjemnością z kimś bardziej doświadczonym zrobił bym trasę bym mógł dowiedzieć się gdzie jeszcze mi brakuje umiejętności, no i zwyczajnie razem raźniej. Wczoraj Toruń, droga z małą ilością zakrętów za to asfalt w zdecydowanie lepszym stanie niż powrót z Kołobrzegu. LWG |
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|