YAMAHA Drag Star FORUM
FAQFAQ  Mapa GoogleMapa Google  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum  Chat  DownloadDownload

Poprzedni temat «» Następny temat
Ciekawe trasy motocyklowe Wielkopolska
Autor Wiadomość
PeZet 

Model: DS 1100 Classic
Rocznik: 2006
Wysłany: 2021-06-04, 22:19   Ciekawe trasy motocyklowe Wielkopolska

Witam, po wielu poszukiwaniach na forum niestety nie odnalazłem porad odnośnie sprawdzonych tras motocyklowych z opisem ich atrakcji oraz trudności itp.
W związku z tym iż jest to mój pierwszy sezon po blisko 30 latach przerwy, chciałbym doskonalić i uczyć się wraz ze swoją gwiazdą jak zachować się w różnych sytuacjach na drodze :skuter: . Obecnie sam wybieram kierunek i jadę przed siebie omijając zapewne wiele miejsc wartych do zobaczenia, których nie znajdę w żadnych poradnikach. Przejechałem ponad 2000 km i na fajną trasę nie mogę trafić.
Mam ogromną prośbę do szanownego bardziej doświadczonego grona Wielkopolan i nie tylko, czy moglibyście zdradzić swoje ulubione trasy, do których chętnie wracacie z krótkim opisem ich atrakcyjności. LWG.

waldorf 

Rocznik: 2007
Wysłany: 2021-06-04, 22:26   

Na początek droga nad morze,Wałcz Czapilinek Połczyn Zdrój.Przejedziesz to będziesz wiedział dlaczego lol

PeZet 

Wysłany: 2021-06-04, 22:44   

Mam już za sobą. W niedzielę Łazy Mielno ;D Kołobrzeg łącznie wyszło 592 km Z Kołobrzegu 1 przystanek na tankowanie. Wczoraj Lubuskie, Lubniewice i Łagów 270 wyszło. W niedziele planowałem do Czech po piwo skoczyć, ale po 1 szczepionce mnie nie wpuszczą :beczy: Jutro po południu ze względu na pogodę zostaje mi Wielkopolska, lubuskie i kombinuję gdzie jest na tyle coś ciekawego by chciało mi się zsiąść z motocykla i podelektować widokami.

1janbo 

Model: XV 1700 Warrior
Rocznik: 2002
Wysłany: 2021-06-06, 21:31   

Wow. Mam nadzieję, że kiedyś się podłączę do podróży... ;d

:dziadek: :czoper: :pokooj:

Siczka, cyt: "(...) Biorę z życia to co jest najlepsze, Piję wino i laski pieprzę, Głębsze myśli trzymam na uwięzi, Tak niejako życie chciałbym spędzić, Sram na pracę, marną płacę, mam je gdzieś (...)".

PeZet 

Wysłany: 2021-06-07, 16:38   

Z wielką przyjemnością z kimś bardziej doświadczonym zrobił bym trasę bym mógł dowiedzieć się gdzie jeszcze mi brakuje umiejętności, no i zwyczajnie razem raźniej. Wczoraj Toruń, droga z małą ilością zakrętów za to asfalt w zdecydowanie lepszym stanie niż powrót z Kołobrzegu. LWG

Odpowiedz do tematu