|
BUSE BORMIO |
Autor |
Wiadomość |
moondek
Model: SYMPATYK
Wiek: 51 Dołączył: 17 Sie 2008 Posty: 4022 Skąd: Józefosław
|
Wysłany: 2009-09-23, 08:43 BUSE BORMIO
|
|
|
Wczoraj kupiłem i są naprawdę godne polecenia Pierwszorzędna jakość wykonania, dobrze zabezpieczone kieszenie, membrana Ex-Tex, protektory SaS-Tec, wypinana podpinka, AirFlow system. Cena na Alledrogo: 520,- PLN
|
_________________ Ukochany motocykl posłuży ci do końca życia, jeśli będziesz jeździł nim dość szybko |
|
|
|
|
Biały
Model: MS1900
Rocznik: 2007
Wiek: 49 Dołączył: 08 Sty 2009 Posty: 1617 Skąd: Wa-wa/Bydgoszcz
|
Wysłany: 2009-09-23, 17:17
|
|
|
To fakt są fajne, aleeeee, aleeeee mam je od marca i niestety rozeszły mi się na szwach. Czekam na koniec sezonu i odeślę klientowi, bo mają 2 lata gwarancji. Natomiast jeżeli chodzi o kurtkę, to jest cała. |
_________________ Wolałbym żałować, że coś zrobiłem niż, że czegoś nie zrobiłem - James Hetfield |
|
|
|
|
moondek
Model: SYMPATYK
Wiek: 51 Dołączył: 17 Sie 2008 Posty: 4022 Skąd: Józefosław
|
Wysłany: 2009-09-23, 21:09
|
|
|
Widzisz, od kwietnia jest nowa ekipa u krawca w Pakistanie, więc się podobno poprawiła jakość |
_________________ Ukochany motocykl posłuży ci do końca życia, jeśli będziesz jeździł nim dość szybko |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|