|
Mocowanie tylnej kanapy do DS1100 Classic |
Autor |
Wiadomość |
daku86

Model: DS 1100 Classic
Rocznik: 2003
|
Wysłany: 2013-10-21, 19:44 Mocowanie tylnej kanapy do DS1100 Classic
|
|
|
Witam,
mam pytanie/prosbe. Czy ktos z Was posiada na zbyciu mocowanie tylengo siedzenia do Classica lub posiada rysunek techniczny tej czesci? Chodzi mi o mocowanie przednie czyli to przykrecane do blotnika na dwie srubki z przodu (blizej przedniego siedzenia). Jest to mocowanie, w ktore wsuwa sie "jezyczek" oryginalnej tylnej kanapy.
Moj zaginal w akcji i teraz jest problem. Probowalem dorobic sam ale narazie za duzy luz (slabe spasowanie powoduje wychyly tylenj kanapy), a nie chcialbym zgubic mojego plecaczka
Chetnie kupie to mocowanie, lub przygarne rysunek techniczny z wyiarowaniem.
PS: Nie odsylajcie mnie do sklepu Yamahy bo cena jest zaporowa, co nie powinno dziwic
Z gory dziekuje za pomocne odpowiedzi |
_________________ Live to Ride ... Ride to Live ... |
|
|
|
 |
Madburn

Model: DS 1100 Classic
Rocznik: 2003
|
Wysłany: 2013-10-23, 20:50
|
|
|
na allegro jest trochę rozbieraczy - poznac po jednakowych tlach na częściach
np. czerwone tlo to rybnik
pisz - może maja
jak nie to iebaj z usraju
dorobić może być ciężko - bo raz ze ta stopka ma krzywizny w dwóch płaszczyznach (jak nic na prasie formowana)
rozgladalem się trochę za tematem bo mocowanie bagażnika solo jest niefajne - a mocowanie siodełka ma duza powierzchnie
szkoda ze fotel kierownika jest mocowany tylko na jedna srube - mi to ucho nieco lakier powgniatało (minimalne luzy) |
|
|
|
 |
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|