|
Mechanika |
Autor |
Wiadomość |
ewander1969

Model: DS 125
Rocznik: 2000
|
Wysłany: 2013-05-29, 14:41 Mechanika
|
|
|
Witam ponownie
Jakiś czas temu napisałem o problemach z mocą silnika mojego drag stara 125,niestety nikt nie odpowiedział ,byc może mało informacji podałem.
Dzisiaj troszkę uzupełnię ponieważ nadal szukam powodów utraty mocy silnika. Silnik jest dwucylindrowy i przeczytawszy w internecie informacji na temat utraty mocy silnika wykręciłem obie świece (po kupnie wymieniłem obie na nowe)i tu proszę o pomoc czy podpowiedź,jedna ze świec ma kolor jasnobrązowy co jest chyba w porządku,natomiast druga jest czarna.Co powinienem dalej robic.Jeszcze jedno,kolega podpowiedział mi ,że powinienem zrobic regulację zaworów i że jest to prosta sprawa do wykonania i mi w tym pomoże,ale jest jeden mały haczyk,potrzebuję dane czyli jakie szczeliny powinny byc,a tego już nie mogłem znaleźc w internecie ,może ktoś tutaj wie.Jeśli tak to byłbym wdzięczny za podpowiedź i dziękuję z góry.
POZDRAWIAM WSZYSTKICH. |
|
|
|
 |
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|