|
Zamknięty przez: Gosiaczko 2013-03-13, 19:44 |
System podgrzewania manetek (zewnętrzny) z chromowanym kontr |
Autor |
Wiadomość |
lewar

Rocznik: 2003
|
Wysłany: 2013-03-13, 11:39 System podgrzewania manetek (zewnętrzny) z chromowanym kontr
|
|
|
Witam kolegów serdecznie.
Jest to mój pierwszy post na tym forum więc chcę najpierw powitać i pozdrowić kolegów.
Zanim usiadłem do pisania tego postu poszperałem trochę na forum, ale nie znalazłem interesujących mnie odpowiedzi.
Otóż kupiłem system podgrzewania manetek (zewnętrzny) z chromowanym kontrolerem, dokładnie coś takiego
http://www.lidor.pl/Produ...ontrolerem.html
System ten naklejany jest na kierownicę, pod manetki. O ile z lewą manetką nie ma problemu (no może troszkę, bo trzeba będzie na siłę wciskać manetkę z tą matą na kierownicę), to czy pod prawą maty grzejne nie będą się wycierały na skutek tarcia rolgazu o tą matę grzejną Manetka metalowa zintegrowana z rolgazem)?
Może któryś z kolegów montował ten system do swojej gwiazdki i jest w stanie rozwiać moje wątpliwości...
Może ktoś spotkał się z instrukcją montażu w formie video lub foto takiego właśnie systemu- systemu zewnętrznego, bo dla systemu wewnętrznego jest video na stronie sklepu w którym dokonałem zakupu. |
|
|
|
 |
Żółw

Model: RS1700
Rocznik: 2009
|
Wysłany: 2013-03-13, 17:53
|
|
|
lewar sprawdź najpierw TEN temat bo zieloni Ci |
_________________ The man makes the patch, the patch don't make the man!!! |
|
|
|
 |
johnypl

Model: SYMPATYK
Rocznik: 2007
|
Wysłany: 2013-03-13, 18:50
|
|
|
lewar, prawą manetkę ściągasz z kierownicy, następnie wyciągasz z niej rollgaz i jego oklejasz matą grzejną |
_________________ XJ900F+ Bulgot FLHRI Bagger by Ja
MOJE EX - XVS 650 Classic, FJR 1300 (FUJARA), 1300 Midnight Star
Jeżeli uważasz że czegoś nie potrafisz, pamiętaj że Arkę zbudował amator, a specjaliści Titanika
http://www.youtube.com/watch?v=EdmZYu9Lths |
|
|
|
 |
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|