| 

|  |  

| Regeneracja, naprawa sakw |  
      | Autor | Wiadomość |  
      | witek1965   

Model: DS 1100 Classic
 Rocznik: 2008

| 

|  Wysłany: 2015-02-24, 18:52 |   
 |  
               | 
 |  
               | a ktoś to jeszcze sprzedaje ?  Co to znaczy - straci właściwości. jego przejrzystość i ewentualnie nieładny wygląd nie graja roli. Ma tylko mieć kształt dekla sakwy i być sztywny. na razie czekam jeszcze na odpowiedź z Weststara 	  | tygrys napisał/a: |  	  | że miałeś na myśli pleksę | 
 |  
				| _________________ Motul 5100 4T 15W50, NGK BPR7EIX
 Moje moto
 XVS 650 - był
 XVS 1100 - jest
 DL-650 - jest

|  |  
		|   |  |  
		|  |  
      | tygrys   

Model: MS1900
 Rocznik: 2006

| 

|  Wysłany: 2015-02-24, 20:04 |   
 |  
               | 
 |  
               | Ha , ha , ha - jeżeli ją podgrzejesz tak , żeby się wygieła i została w tej pozycji to oczywiście , że będzie matowa (nie istotne) i w tym miejscu będzie tak krucha , że palcem dzurę zrobisz - to jest właśnie "utrata właściwości" . Oczywiście , że pleksę sprzedają - poczynając od Intermarche poprzez wszystkie firmy robiące wszelkoego rodzaju banery - skrzynki - tablice reklamowe , co tam...ile potrzebujesz ?
 |  
				| _________________ W życiu jest jak w saunie - najbardziej pocą się ci na górze.
 |  |  
		|   |  |  
		|  |  
      | witek1965   

Model: DS 1100 Classic
 Rocznik: 2008

| 

|  Wysłany: 2015-02-24, 21:23 |   
 |  
               | 
 |  
               | no to oni piszą : poliwęglan, szkło akrylowe i plexi w jednym zdaniu w ofertach na allegro 	  | tygrys napisał/a: |  	  | poprzez wszystkie firmy robiące wszelkoego rodzaju banery - skrzynki - tablice reklamowe , co tam...ile potrzebujesz ? | 
  . Nie mam pojęcia na czym polega różnica. Nigdy się nie zastanawiałem. Na allegro jest tego do cholery ofert. Gama kolorów - wg palety Ral.  i nawet nie będę próbował się dowiedzieć. Wierzę Ci na słowo, że nie ma to być na pewno poliwęglan i mam jak już dopytywać się o plexiglass. Nie można wiedzieć wszystkiego.  na razie czekam. Może wstawie jeden pas bl;achy wzdłuż i zaniyuje, albo przykręcę śrubami ze stali nierdzewnej z łbem soczewkowym. Czy ktoś się kapnie ? |  
				| _________________ Motul 5100 4T 15W50, NGK BPR7EIX
 Moje moto
 XVS 650 - był
 XVS 1100 - jest
 DL-650 - jest

|  |  
		|   |  |  
		|  |  
      |  |  

| Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach