|
|
Siedzenie Mustang - Yamaha DragStar VStar XVS650 (A) |
| Autor |
Wiadomość |
Gordo

Model: MS1900
Rocznik: 2009
|
Wysłany: Wczoraj 9:31 Siedzenie Mustang - Yamaha DragStar VStar XVS650 (A)
|
|
|
Sprzedam używaną kanapę Mustang (265V3WV) w bardzo dobrym stanie, do motocykla Yamaha DragStar Classic 650cm \ Yamaha VStar Classic 650cm.
Kanapa znacząco zwiększa komfort podróży. Siedzisko pasażera jest znacznie szersze i dużo bardziej miękkie względem oryginału. Kanapa kierowcy jest znacznie lepiej wyprofilowana, siedzi się na większej powiezchni niż na oryginalnej. Na oryginalnej kanapie po 200-300 km wystepowało umnie drętwienie odwłoku ;-), na mustangu spokojnie mogłem przejechać 500km z krótką przerwą na tankowanie i niemiałem tego typu dolegliwości. Kanapa kierowcy powoduje, że siedzi trochę wyżej względem oryginału, w moim przypadku to poprawiało postawę za kierownica i zmniejszało ugięcie nóg (mam około 180cm).
Cena: 1500 zł
Kontakt: 608 88 66 88
Zdjęcia na portalu (na forum nie udało mi się dodać zdjęć): Allegro Lokalnie - Kanapy, siedzenie Mustang - Yamaha DragStar VStar XVS650 (A) Classic |
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|