YAMAHA Drag Star FORUM
FAQFAQ  Mapa GoogleMapa Google  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum  Chat  DownloadDownload

Poprzedni temat «» Następny temat
FJR1300 sprzedam
Autor Wiadomość
MarMar 

Model: SYMPATYK
Rocznik: 2008
Wysłany: 2025-09-20, 18:55   FJR1300 sprzedam

W życiu są priorytety i niestety muszę chwilowo wziąść rozbrat z motocyklem i wystawiam na sprzedaż swoją FJR1300.Ostatnie trzy lata bardzo mało jeździłem, w tym roku zrobiłem Ok.600km i raczej więcej nie będzie.
Pare słów opisu:
Motocykl zakupiłem od forumowicza -Zdzich,i od 10 lat jest w moich rękach.Służyła mi wiernie bez żadnych awarii i przygód.
FJR jest z 2008:roku,ale zarejestrowana została w 2009.Jest to,wersja AS-dla tych którzy nie znają wersja w której zmieniamy biegi bez sprzęgła,albo manetką przy kierownicy( z tej wersji ja korzystam) albo można klasycznie nogą.Bardzo wygodna sprawa w podróży.
Ponadto-elektrycznie podnoszona szyba,grzane manetki(fabryczne),podwyższenie kierownicy,regulacja zawieszenia,regulowana kanapa,uchwyt na telefon z podłączonym zasilaniem,dodatkowy uchwyt-np na nawigację,dodatkowy deflektor na szybę-na zaciski,łatwo zdemontować.Oryginalne kufry boczne ,kufer tylny firmy Shad.Opony 80%.Przebieg motocykla to Ok.70tys km.Dla FJR to dopiero porządne dotarcie😀 te silniki potrafią kręcić naprawdę wielokrotnie większe przebiegi .
Motocykl jest w bardzo ładnym stanie,zadbany,serwisowany na bieżąco.Znany wielu forumowiczom😀
Zdjęć nie mogę tutaj wstawić ale osoby zainteresowane zapraszam na priv-odpowiem na wszystkie pytania i podeśle zdjęcia.
Motocykl jeszcze nie został nigdzie wystawiony,zaczynam od tego forum bo wiem ze są tu pasjonaci którzy potrafią zadbać o moją perełkę🥲
Co do ceny będę wystawiał za 25tys zł,ale dla klienta z forum cena 24tys.
Dla,zdecydowanej osoby przewidziany gratis-bardzo przydatny w podróży.
Motocykl sprawi nabywcy wiele radosci ,tak jak dawał ją mnie.
Zapraszam do kontaktu,a potem oględzin i zakupu bo warto!!!👍

pyra 

Model: SYMPATYK
Wysłany: 2025-09-20, 19:13   

Wypada, by pozostała na forum. Bardzo zacna maszyna.

Odpowiedz do tematu