|
Prośba o pomoc |
Autor |
Wiadomość |
chudy

Model: RS1600
Rocznik: 2001
|
Wysłany: 2019-05-28, 09:59 Prośba o pomoc
|
|
|
Cześć wszystkim.
Wysłaliśmy rodziców na 2 tygodniowe wczasy do sanatorium w Polanicy Zdroju. I dziś jadąc na miejsce spotkała ich niemiła przygoda, strzeliło koło i trochę się auto poturbowało. I tutaj moja prośba, czy znalazł by się ktoś kto pomógłby ogarnąć prawy reflektor z maskownicą do Seata Ibizy z 2004r i jakąś oponę? Za wszelką pomoc będę bardzo wdzięczny. Mój tel 608 416 932
Pozdrawiam |
_________________ „Kiedyś” to choroba, która każe nam zabrać wszystkie nasze marzenia do grobu."
– Tim Ferriss
Był:
XVS 650
Jest
XV1600
NT1100 |
|
|
|
 |
pyra

Model: SYMPATYK
|
Wysłany: 2019-05-28, 15:38
|
|
|
Jak bliżej się nikt nie znajdzie, to zamawiaj używki na olx, zdążą dojść, a tata niech tylko warsztat na miejscu znajdzie. Albo kompleksowo niech zleci w warsztacie, oni mają swoje źródła. |
_________________ Bo droga jest celem |
|
|
|
 |
chudy

Model: RS1600
Rocznik: 2001
|
Wysłany: 2019-05-28, 18:15
|
|
|
Dzięki Pyra za reakcję. Dostałem fotkę uszkodzeń i nie ma tragedii. Trzeba lampę wymienić z tym tata sobie poradzi i jakąś opnę na zapas wrzucić. Kwestia gdzie w pobliżu są jakieś złomowce z częściami a jak nie znajdziemy to tak jak mówisz ściągnę z neta i od razu na adres sanatorium wyślę. Miejscowi jakby podpowiedzieli gdzie taki autoszrot znajdziemy to by nam ułatwiło |
_________________ „Kiedyś” to choroba, która każe nam zabrać wszystkie nasze marzenia do grobu."
– Tim Ferriss
Był:
XVS 650
Jest
XV1600
NT1100 |
|
|
|
 |
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|