|
Przesunięty przez: 1janbo 2022-01-19, 11:37 |
Oferta grawerowania + zegar |
Autor |
Wiadomość |
TaniGrawer [Usunięty]
|
Wysłany: 2015-03-31, 12:26 Oferta grawerowania + zegar
|
|
|
Witajcie drodzy motocykliści!
Zajmuje się grawerowaniem laserowym. ( www.tanigrawer.pl )
Założyłem ten temat, bo sam jako motocyklista wiem jak ciężko znaleźć jakieś fajne gadżety (zwłaszcza spersonalizowane) - tak więc zapraszam serdecznie do współpracy całe forum.
W ofercie mamy wiele rzeczy, a dodatkowo możemy ją rozszerzyć o Wasze pomysły.
Grawerujemy tekst, obrazki a nawet zdjęcia
Jako przykłady:
- breloki skórzane, akrylowe, drewniane, metalowe
- statuetki szklane, drewniane
- obrazki na ścianę drewniane, szklane oraz z luster
- zegary w kształcie motocykli (i czego innego tylko chcecie)
...
Grawerujemy także na nadesłanych przedmiotach, np sakwy, piórniki, siedzenia, ramoneski, kamizelki, paski, i niemal wszystko co wymyślicie
Dodatkowo zapraszam do zapoznania się z naszą ofertą sklepu internetowego -> www.tanigrawer.pl
Dla forum Draga proponuję na powitanie rabat 5%, który w zależności od kwoty zamówień będzie się zwiększał. Więc przy zamówieniu grupowym breloków lub naszywek skórzanych itp będą one tańsze
Dodatkowo brak opłat za projekty!
Jeśli macie pytania lub jesteście zainteresowani ofertą, zapraszam do kontaktu poprzez:
Facebook: https://www.facebook.com/tani.grawer
Mail: kontakt@tanigrawer.pl lub tuchao@wp.pl
Umyślnie nie wrzucam tu wielu zdjęć, bo wszystkie aktualne znajdziecie na naszej stronie na facebook'u.
Jako dodatek: Robilem teraz zegary Dragstarowe i zostal jeden taki z mala iloscia szczegolow ot tak chcieli to tak zrobilem
Jest on 'przeceniony' z 80zł na 50zł Dodatkowo moge na nim dorobic ksywke itp.
Pozdrawiam serdecznie i życzę szerokości w nadchodzącym sezonie!
Artur
ps. Do administracji: Bardzo prosze o nie krzyczenie, za brak postu w powitalni - nie mialo to wg mnie sensu, jestem tu z ofertą dla Was i nie bede sie udzielal na forum
ps2. Zapraszam serdecznie na Zlot Motofrankenstein w Ząbkowicach Śląskich!
Post w przywitalni nie jest konieczny, ponieważ zgodnie z Regulaminem, przywitanie jest nieobowiązkowe, traktujemy to jako forma grzecznościowa nowego usera // PSZEMAS
Bez nazwy 1 kopia.jpg
|
 |
Plik ściągnięto 62 raz(y) 173.14 KB |
|
Ostatnio zmieniony przez PSZEMAS 2015-03-31, 14:50, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|