|
Twarde skrzynie cruiser choper |
Autor |
Wiadomość |
lajceps

Model: DS 1100 Custom
Rocznik: 2000
|
Wysłany: 2014-02-08, 22:51 Twarde skrzynie cruiser choper
|
|
|
Mam zamiar uturystycznić mój DRG - przerobić siodło na bardziej wygodne dla pasażera i dać twarde skrzynie rezygnując ze skórzanych ćwiekowanych sakw, gdyż nie są w moim guście i łatwo się do nich dobrać. Zazdroszczę znajomemu jeżdżącemu na V-Stromie, że może zostawić wszystkie bagaże pod kluczem.
Dłubiąc w Internecie cały dzień obiłem się twarde kufry do cruiserów. Co Wy na to?
http://www.vikingbags.com...-saddlebags.htm
Jak dla mnie ideał. Nie profanuje stylistycznie maszyny, można do nich przyczepiać pasami karimaty itp. No i kluczyk.
http://www.google.pl/imgr...&page=20&ndsp=5
Jak widać na powyższym obrazku Hepco Becker też się w podobne rzeczy bawi.
Do moich skórzanych sakw mam sprytne mocowanie firmy tokart, które wykorzystałbym przy tych twardych skrzyniach.
Pytania brzmią:
- czy toto z hameryki w powyższym linku da się jakoś sprowadzić do Polski?
- czy znacie jakieś inne tego typu eleganckie rozwiązania, tj innych producentów?
Produkty typu GIVI odpadają.
Hej! |
|
|
|
 |
pyra

Model: SYMPATYK
|
|
|
|
 |
moondek

Wiek: 51 Dołączył: 17 Sie 2008 Posty: 4024 Skąd: Józefosław
|
Wysłany: 2014-02-08, 23:04
|
|
|
Dubel aż boli... |
_________________ Ukochany motocykl posłuży ci do końca życia, jeśli będziesz jeździł nim dość szybko |
|
|
|
 |
artek

Wiek: 55 Dołączył: 08 Paź 2011 Posty: 4437 Skąd: Jarosław
|
Wysłany: 2014-02-09, 12:43
|
|
|
... dla złodzieja nie ma zabezpieczeń, jak ma Cie okraść to ukradnie, jak mu to utrudnisz to zniszczy ... |
|
|
|
 |
patryk_c

Model: RS1700
Rocznik: 2006
Wiek: 46 Dołączył: 23 Lip 2009 Posty: 750 Skąd: Warszawa Bemowo
|
Wysłany: 2014-02-11, 17:40
|
|
|
artek napisał/a: | ... dla złodzieja nie ma zabezpieczeń, jak ma Cie okraść to ukradnie, jak mu to utrudnisz to zniszczy ... |
Nic dodać, nic ująć.
Ja napiszę tylko, że do moich własnych plastikowych kufrów włamałem się w około 15 minut. I to w dodatku za pomocą własnoręcznie przygotowanych wytrychów…
Jedyne co tłumaczy taką zmianę - to kwestie wizualne |
|
 |
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|