|
Malowanie zbiornika - powrót do pierwowzoru |
Autor |
Wiadomość |
lajceps

Model: DS 1100 Custom
Rocznik: 2000
|
Wysłany: 2014-02-08, 18:00 Malowanie zbiornika - powrót do pierwowzoru
|
|
|
Siema.
Uświadomiłem sobie ostatnio, że mój DRG ma bak w innym malowaniu, niż jak wyszedł spod prasy.
Na stronie
http://www.swiatmotocykli...718830.html?i=0
można podziwiać egzemplarz który posiadam. Przedni błotnik i tylny ma pośrodku czarny szeroki pas ze złotymi paskami i w oryginale podobne zdobienie jest nagryzdane również na baku. Mój bak jest cały czerwony. Pomysł jest taki, żeby doprowadzić wygląd baku do oryginału i dać do polakierowania jakiemuś artyście, aby albo zrobił tak jak na powyższym zdjęciu, albo zastosował malowanie wersji classic które polega na wykonaniu pasa pośrodku (kontynuując wzór z przedniego błotnika aż po lewy. Myślę że drugie rozwiązanie byłoby prościej zrealizować.
Czy szanowne zgromadzenie zna kogoś kto mógłby się podjąć lakierowania, na wzór tego co wykonały dla nas małe żółte rączki?
PS. Bak w tym malowaniu poobijany na allegro kosztuje 400 złotych.
Hej! |
|
|
|
 |
witek1965

Model: DS 1100 Classic
Rocznik: 2008
|
Wysłany: 2014-02-08, 18:18
|
|
|
lajceps napisał/a: | Czy szanowne zgromadzenie zna kogoś kto mógłby się podjąć lakierowania |
Skontaktuj się z Vaaksem |
_________________ Motul 5100 4T 15W50, NGK BPR7EIX
Moje moto
XVS 650 - był
XVS 1100 - jest
DL-650 - jest
 |
|
|
|
 |
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|