|
SKRADZIONO DSa |
Autor |
Wiadomość |
Sylwek

Model: BĘDZIE
Rocznik: 2001
|
Wysłany: 2013-11-08, 07:56 SKRADZIONO DSa
|
|
|
Ostatniej nocy okradziono " naszego pomorskiego " księdza Maślaka organizującego co roku Jajcarnię
Podaję info tak na gorąco
x. Maslak napisał/a: | Na szybko umieszczam tu, bo nie potrafie znaleźć właściwego miejsca... Drodzy, dziś w nocy opędzlowano mój garaż. Nie sądzę, aby ktoś próbował sprzedać Drag Stara w całości, ale na wszelki wypadek: JYAVP11EX5A077263, czarny 1100 w wersji custom, charakterystyczne kuferki H&B i szyba Aero-tech GIVI, filtr MotorcycleEnhancements przed silnikiem, podgrzewane manety. Dajcie znać, gdyby się Wam rzucił w oczy. Nie tylko w moto zapowiada mi się przerwa na lata, bo ukradzino także silnik do łodzi, koła zimowe do wozu i kosiarki do parafialnego ogrodu. Rowerem wzgardzili :-) Pozdrawiam. Na jajcarni i tak byłem ostatnio pieszo :-( |
x. Maslak napisał/a: | Foty tutaj:
http://www.sobowidz.diecezja.gda.pl/album/
Narzędzi Proxxona też już nie mam, ani kluczy dynamometrycznych czy manometrów... gdyby ktoś chciał wypożyczyć do robótek ręcznych, to u złodzieja raczej :-( |
|
_________________ AB Rh+
HONDA VTX 1800 Neo
Nie wdawaj się w dyskusję z głupcem, bo najpierw sprowadzi Cię do własnego poziomu, a później pokona doświadczeniem |
|
|
|
 |
panek8080

Model: SYMPATYK
Rocznik: 2005
|
Wysłany: 2013-11-08, 18:19
|
|
|
Ręce przy samej szyi bym upie**olił tzn. uciął chciałem powiedzieć.....oby się Yadzia i reszta rzeczy odnalazła. |
_________________ Ból to wymysł ludzi słabych.....TAZO |
|
|
|
 |
Wiking

Rocznik: 1998
|
Wysłany: 2013-11-10, 11:37
|
|
|
tez chciałem to wrzucić okoliczni ludzie powiadomieni aby przyglądali sie okazjom do czesci |
_________________ NAWET BESTIA NA DNIE CZARNEGO SERCA MA UCZUCIE WSPÓŁCZUCIA I LITOŚCI
JA ICH NIE MAM WIEC NIE JESTEM BESTIA
 |
|
|
|
 |
Raider

Model: SYMPATYK
Rocznik: 2008
|
Wysłany: 2013-11-10, 23:14
|
|
|
To sobie ktoś miejsce u rogatego zapewnił.
Szlag by trafił gnoja. |
_________________ www.cppro.pl
 |
|
|
|
 |
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|