|
Potrzebna pomoc!Lekarz,konsultacja... |
Autor |
Wiadomość |
Demolka

Model: DS 1100 Classic
Rocznik: 2003
Wiek: 78 Dołączył: 05 Cze 2009 Posty: 3747 Skąd: Zielona Góra
|
Wysłany: 2012-03-22, 12:21
|
|
|
Już Cię umieściłem na liście, a później uzupełnię o kwotę przelewu, jeśli ewentualnie przyjdzie z Przemkowa Natomiast przelew od Jana Kowalskiego z Wólki bez wcześniejszego wpisu na forum to już dla mnie zagadka (anonim ma taki perojatywny odcień).
W poprzedniej akcji był/li ktoś skromny więc na PW podał mi jak się nazwie w przelewie. I tak wpisałem na listę. Proste.
Witek, nie poprawiaj i nie ulepszaj na siłę wszystkiego na co tylko się natkniesz, pliiiis |
_________________ Wszyscy kiedyś przestaną pić,
ale tylko niektórym uda się to jeszcze za życia
 |
|
|
|
 |
witek1965

Rocznik: 2008
|
Wysłany: 2012-03-23, 01:56
|
|
|
Demolka napisał/a: | Witek, nie poprawiaj i nie ulepszaj na siłę wszystkiego na co tylko się natkniesz, | nic nie poprawiam, tylko skoro nie chcę aby mnie wymieniano to proszę mnie nie wymieniać. Czy to takie trudne |
_________________ Motul 5100 4T 15W50, NGK BPR7EIX
Moje moto
XVS 650 - był
XVS 1100 - jest
DL-650 - jest
 |
|
|
|
 |
blady00

Model: MS1900
Rocznik: 2013
|
Wysłany: 2012-03-23, 06:59
|
|
|
Witek1965 przeczytaj wszystko od początku .Demolka wyraźnie zaznaczył ,że poda listę osób wpłacających. Skoro "wiedział" ,że wplata od Ciebie to podał. Nie miej pretensji . |
_________________ Błogosławiony ten, co nie mając nic do powiedzenia,
nie obleka tego faktu w słowa |
|
|
|
 |
Demolka

Rocznik: 2003
Wiek: 78 Dołączył: 05 Cze 2009 Posty: 3747 Skąd: Zielona Góra
|
Wysłany: 2012-03-23, 13:24
|
|
|
Jednak za trudne
Witek, chcesz być skromny i anonimowy napisz np. xyzv dla Mocka.
Ja się rozliczę, a tylko Ty będziesz wiedział, że xyzv to Ty i będziesz miał pewność że Twoja kasa doszła
Tyle gwoli wyjaśnień w temacie skromności w darach od serca, o czym tu się rozpisywać?
Ja bez żadnych dylematów i konsultacji, z serca po prostu, byłem (nie sam) z wizytami u Maćka w szpitalu w Gorzowie, na obozie w Zielonej Górze, w jego domu, wiele, wiele razy kontaktowałem się z nim i to uważam za wczucie się w jego sytuację, a nie pisanie postów o swojej dobroci.
Pliiis Witek, daj żyć
[ Dodano: 2012-04-09, 21:00 ]
Temat stał się nieaktualny.
Zbiórka środków na pomoc dla Maćka, którą prowadziłem została rozliczona i przekazana.
Ponieważ Mirek P. zasugerował by pociągnąć ją dalej zgodziłem się lecz temat nie "chwycił" - niewielu się zrzuciło, lecz jednak, dlatego z dalszym ciągiem przenoszę się TU: http://yamaha-dragstar.pl...er=asc&start=40 |
_________________ Wszyscy kiedyś przestaną pić,
ale tylko niektórym uda się to jeszcze za życia
 |
|
|
|
 |
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|