YAMAHA Drag Star FORUM
FAQFAQ  Mapa GoogleMapa Google  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum  Chat  DownloadDownload

Poprzedni temat «» Następny temat
śmiertelny wypadek
Autor Wiadomość
Marecki75 

Model: SYMPATYK
Rocznik: 2006
Wysłany: 2013-04-27, 14:19   śmiertelny wypadek

http://kontakt24.tvn24.pl...?categoryId=496

Przykre, gdy to się czyta. :(

[*]

Motocyklowa Grupa z Konina

Merlin 

Model: MS1900
Rocznik: 2008
Wysłany: 2013-04-27, 17:06   

Jeżeli o mnie chodzi, zabroniłbym zamieszczania takich informacji na Forum.
CZEMU TU KURWA SŁUŻY ?

PS
Marecki75 nie bierz tego do siebie.

Lepiej milczeć i uchodzić za głupiego, niż się odezwać i rozwiać wątpliwości.

Piwo bezalkoholowe to pierwszy krok do nadmuchiwanej kobiety.

"Trzeźwość jest do dupy" Ozzy Osbourne

jarecki 

Wysłany: 2013-04-27, 17:26   

Merlin napisał/a:
CZEMU TU KURWA SŁUŻY ?

może temu żeby mieć oczy dookoła głowy ?? ?
sam nie wiem :nie_wiem:
ale jak tak czytam takie informacje to zaczynam się zastanawiać i w czasie jazdy zaczynam myśleć co by było gdyby , zachowuję jakiś odstęp itp., itd.
a zresztą nie mnie oceniać

moondek 

Wysłany: 2013-04-27, 17:41   

Już jakiś czas temu pisałem, że na chuj nam są potrzebne tego typu informacje, ale wtedy odezwało się paru onanistów, którzy czerpią przyjemność z czytania tego typu newsów i paleniu wirtualnych świeczek... Ożeszkurwajegomać jak mnie jeszcze bardziej to wkurwia!!! :evil: Niedługo wszystko będziemy zastępowali wymyślnymi znaczkami lub symbolami z klawiatury...
Średnio rozgarnięty człowiek i tak z regóły przegląda newsy internetach i natrafia na tego typu informacje. Z drugiej strony każdy z nas jest też kierowcą, w wypadkach samochodowych ginie średnio 15-20 razy więcej osób za kółkiem, niż motocyklistów... I co? Czemu im nie robimy wirtualnego cmentarzyka???
Motocyklistów jest coraz więcej, tak samo śmierć motocyklistów będzie "powszedniala", jak śmierć kierowców.... Tak wiem, okropne jest to, co piszę, ale jednośladów z roku na rok przybywa... Ja już widzę "tętniący życiem" dział WYPADKI... A ja chcę czerpać radość z jazdy, a nie zastanawiać się czy za następnym zakrętem ktoś mnie nie zabije!

Radio 

Model: DS 1100 Classic
Rocznik: 2010
Wysłany: 2013-04-27, 19:34   

Merlin, moondek, przecież jest coś takiego jak "ignoruj" więc w czym problem ? można również nie czytać takich tematów.....więc po co ta skrobanina ? ..... jest wiele tematów które wielu z nas nie toleruje ale nie uzewnętrzniają takich odczuć na forum bo to bez sensu.

Anula 

Wysłany: 2013-04-27, 19:58   

moondek napisał/a:
regóły

:roll:

[ Dodano: 2013-04-27, 19:58 ]
moondek, musiałeś się bardzo zdenerwować lol

"Boże, strzeż mnie od przyjaciół, z wrogami poradzę sobie sam" Armand Jean Richelieu.

"Tylko dwie rzeczy są nieskończone: wszechświat oraz ludzka głupota, choć nie jestem pewien co do tej pierwszej" Albert Einstein.

"Nie przestajemy się bawić, bo się starzejemy. Starzejemy się, bo przestajemy się bawić" George Bernard Shaw.

moondek 

Wysłany: 2013-04-27, 20:01   

Mimochodem trafiasz na takie g... przeglądając nowe tematy, to tak słowem wyjaśnienia... Bardziej chodzi o to, czemu mają służyć tematy o wypadkach? Jakie informacje jesteśmy wstanie z tego uzyskać? Przyczyny??? Nie, bo śledztwa nie zamykają razem z pojawieniem się newsa w sieci... Co jesteśmy w stanie z tego wyciągnąć? ABSOLUTNIE NIC!!! Wirtualną świeczkę zapalić???? Dla mnie to: (*) to wypięta dupa... Taką ma to wartość... Zapal prawdziwą świeczkę na jego grobie, będziesz gościem!

Ania, jedna literką i taka afera... No czasami i najlepszym się zdarza... ;)
Ostatnio zmieniony przez moondek 2013-04-27, 20:15, w całości zmieniany 1 raz  

Anula 

Wysłany: 2013-04-27, 20:08   

wiem, że najlepszym, dlatego napisałam, że musiałeś się bardzo zdenerwować ;d

"Boże, strzeż mnie od przyjaciół, z wrogami poradzę sobie sam" Armand Jean Richelieu.

"Tylko dwie rzeczy są nieskończone: wszechświat oraz ludzka głupota, choć nie jestem pewien co do tej pierwszej" Albert Einstein.

"Nie przestajemy się bawić, bo się starzejemy. Starzejemy się, bo przestajemy się bawić" George Bernard Shaw.

JOKER 

Model: DS 1100 Classic
Rocznik: 2008
Wysłany: 2013-04-27, 20:10   

Można usunąć dział "Wypadki", a zrobić jeden post, i w nim umieszczać takie rzeczy, wtedy ten kto chce raz na zawsze zignoruje jeden temat.

moondek 

Wysłany: 2013-04-27, 20:20   

JOKER napisał/a:
Można usunąć dział "Wypadki", a zrobić jeden post, i w nim umieszczać takie rzeczy, wtedy ten kto chce raz na zawsze zignoruje jeden temat.

Jest to jakieś rozwiązanie... A sam temat o wypadkach powinien pozostać dla nas forumowiczów! Jakby się któryś wyjebał albo miał dzwona, żeby pomoc lekarską załatwić (patrz Maciek- syn Helloweena) albo pomoc w kupnie uszkodzonych gratów w wypadku zorganizować lub spróbować zastanowić się na szybko gdzie je naprawić... To by miało sens...

Odpowiedz do tematu