|
XVS125 - zestaw naprawczy kranika, membrana nie pasuje. |
Autor |
Wiadomość |
d4m4in

Model: DS 125
Rocznik: 2005
|
Wysłany: 2024-10-10, 22:11 XVS125 - zestaw naprawczy kranika, membrana nie pasuje.
|
|
|
Witam,
Tak jak w temacie, kupiłem zestaw naprawczy do kranika, po rozkręceniu okazało się że membrana jest za mała - prawie identyczny kształt, za to jakby była kilka-kilkanaście procent przeskalowana w dół. Jeden element gumowy również jest troszkę innego kształtu, ale tutaj myślę że nie byłoby problemu i wszystko by pasowało. Zestaw to FCK-30 produkcji TourMax - był to jedyny zestaw do tych yamaszek który miał w zestawie membranę, na wielu stronach widziałem że jest kompatybilny z moją maszyną, czyżby problem z rocznikiem? Wedle dowodu moja jest z 2005, jak dopiero później doczytałem, na stronie było ze pasuje do roczników 2001, ale czy producent zmieniałby wzór kranika pomiędzy różnymi rocznikami produkcji? Ktoś może zaproponować alternatywę? Można gdzieś dostać samą taką membrankę? Nie mogę wrzucić zdjęcia na forum, mam nadzieję że nikt nie obrazi się za zewnętrzny hosting:  |
|
|
|
 |
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|