YAMAHA Drag Star FORUM
FAQFAQ  Mapa GoogleMapa Google  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum  Chat  DownloadDownload

Poprzedni temat «» Następny temat
Pechowe rozpoczęcie sezonu
Autor Wiadomość
offthe 

Rocznik: 1998
Wysłany: 2011-03-22, 17:47   

Też kiedyś tak robiłem. Ktoś wyprzedzał, to wyprzedzałem za nim, ani na chwilę się nie zastanawiając czy on nie jedzie na styk, że mogę się nie schować...Ale do pewnych rzeczy przychodzi się z czasem, i nie przeskoczysz tego wg mnie. Nie każdy jeździł rozsądnie po zdaniu egzaminu( ja raczej uważam, że mało kto) Jedni mają więcej szczęścia, inni mniej. Ja miałem więcej szczęścia niż rozumu...

Wracaj do zdrowia szybko.

hrabia 

Model: DS 650 Classic
Rocznik: 2008
Wysłany: 2011-03-22, 20:45   

DREAMER napisał/a:
Dzięki hrabia za radę, nikt nie będzie się na nikogo obrażał. Mam nauczkę na całe moje życie. Ale czasem nawet jeśli jedziesz naprawdę ostrożnie i myślisz za innych to i tak niektórych sytuacji nie przewidzisz. Takie jest życie, najważniejsze że jestem cały i zdrowy. Nie mogę znaleźc przedniego koła. POMOCY!!!

Oczywiście, wiem. Ostatnio właśnie miałem drzwi tylne prawe wymieniane i malowane w mojej puszce, bo niestety nie przewidziałem, że jakiś młokos seatem postanowi z podporządkowanej wjechać we mnie. Dzięki bogu, córka, którą wtedy odwoziłem do szkoły, siedziała na przednim siedzeniu.

Nie miałem na myśli nikogo obrażać. Chciałem jedynie wytknąć to, czego nikt inny nie zrobił. A z Twojego opisu ewidentnie wynika kto zawinił. Ale mniejsza o to, każdemu może się zdarzyć... trzeba błędy przyjmować z pokorą, dziękować komu trzeba za drugą szansę i z bananem na gębie czekać sezonu.

Jeszcze raz zdrówka! I rozsądku - każdemu z nas się przyda, zwłaszcza, kiedy wiosna za pasem i aż się prosi, żeby szarpnąć za manetkę. :-)

Odpowiedz do tematu