YAMAHA Drag Star FORUM
FAQFAQ  Mapa GoogleMapa Google  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum  Chat  DownloadDownload

Poprzedni temat «» Następny temat
Krew dla dziecka!Super pilne!Bydgoszcz i okolice!
Autor Wiadomość
krotom 

Model: SYMPATYK
Wysłany: 2011-10-13, 09:04   

Tak jak już ktoś tu napisał, jeśli idzie o dobro dziecka to robi się wiele, moja grupa się nie nadaje więc wysłałbym pasującym osobom PW z linkiem do tego tematu, nie każdy może akurat miał ochote/możliwość wchodzić przez ostatnie 3 dni na forum i nawet gdyby chciał, nic by o akcji nie wiedział :nie_wiem: .

Co dany ktoś by zrobił z apelem to jego i wyłącznie jego sprawa...i na pewno nikogo z niczego bym nie rozliczał. A jakbym tym apelem dokonał gwałtu na poczuciu prywatności tego ktosia i zdzielił by mnie za to w pysk przy najbliższym spotkaniu - mówi się trudno :roll:

Co do "szumu medialnego" o oddawaniu to różnie można na to patrzeć, gdyby ktoś kiedyś "nie pochwalił się" publicznie, że coś takiego robi pewnie do dziś bym myślał, że po oddaniu krwi jest się cały dzień słabym i do końca życia trzeba sobie pół litra krwi utaczać bo inaczej uchodzić będzie ona uszami albo nosem, bo organizm tak się przyzwyczai do jej większego produkowania :roll:

AB Rh+

MARSINUS 

Model: RS1600
Rocznik: 2006
Wysłany: 2011-10-13, 09:33   

Robert72 cieszę się, że Ci się udało pomóc. Zajebiście, że są jeszcze tacy ludzie i inni, którzy pomagają w ten czy inny sposób.
Co do reakcji dwóch miłych panów z naszego forum to
KURWA MAĆ żal mi Was chłopaki!!!

izi rajder 

Wysłany: 2011-10-13, 10:11   

MARSINUS, nie unoś się, bo naprawdę parę lat temu była masa takich maili rozsyłanych jako łańcuszki i często była to ściema stąd moja reakcja. Poza tym Robert72 pisał o oddawaniu konkretnej grupy krwi dla konkretnej osoby, czego się u nas nie praktykuje, i stąd wzięły się moje kolejne wątpliwości.

Po wyjaśnieniu wszystkiego przez Roberta, nie mam już wątpliwości że słuszna to akcja.
W tej sytuacji chętnie bym pomóg, ale mam grupę 0RH- więc się nie nadaję.

Robert72 przepraszam, że nie mogłem rozmawiać, ale akurat pisałem egzamin, i gość chciał mnie wyrzucić.

Pozdrawiam i życzę zdrowia dla dzieciaka

MARSINUS 

Model: RS1600
Wysłany: 2011-10-13, 12:34   

izi rajder spoko. Znam Roberta72 i wiem, że nie pisał by głupot, więc Wasze hmmm dziwne komentarze podniosły mi ciśnienie :pokooj:

winiar 

Model: MS1900
Wysłany: 2011-10-13, 15:46   

przypominam, że niedawno pisaliśmy o transplantacjach :| tam też podejście różnych osób było powalające :(

XV 1900 Roadliner S

ROBERT72 

Rocznik: 2005
Wysłany: 2011-10-13, 23:25   

Panowie nie jest źle dzisiaj tylko z tego co mi żona powiedziała zgłosiło się do centrum krwiodawstwa 117 osób z tą grupą.Danka dowiedziała się o tym fakcie od cioci chłopca.Nie warto już kotów drzeć .Wszystko sobie przecież wyjaśniliśmy.MARSINUS, Monika i oczywiście facet Vincent - pozdrawiam.

winiar 

Model: MS1900
Wysłany: 2011-10-13, 23:29   

ROBERT72, możesz przekazać rodzinie chlopaka, że naprawdę trafili w ręcę jednych z najlepszych specjalistów w tym kraju. To pisałem wcześniej nie wiedząc a tylko przypuszczając, że tam może być. Będzie napewno dobrze! Na miejscu maja tam też transplantologię więc napewno wszystko pod kontrolą. Trzymam kciuki!

XV 1900 Roadliner S

Odpowiedz do tematu