|
Gdzie najlepiej tankować |
Autor |
Wiadomość |
illusion

Model: SYMPATYK
Rocznik: 2008
Wiek: 53 Dołączył: 10 Cze 2010 Posty: 1705 Skąd: Poznań/Golęczewo
|
Wysłany: 2012-08-04, 20:23
|
|
|
oj chyba nie wszyscy zrozumieli aluzję ...... cóż , bywa ...
poza tym jest to dział Drag Star Ogólnie » Naprawa » więc to tankowanie to chyba nie tutaj , może któryś z modów zrobi z tym porządek
tak właśnie zastanawiam się czy ciekawszy nie byłby temat " czy ktoś zrócił uwagę na wpływ udanego życia seksualnego na szybkość zmiany biegów " ... jak już idziemy szeroko tematami "czy piętą czy palcem" i "gdzie tankować" to chyba daleko to forum nie dojedzie ... za mało oktanów w treści
Jaro ... stawiam Ci browara przy najbliższej okazji , zatankujemy razem |
_________________ Grzeczni chłopcy idą do nieba, a niegrzeczni idą ... tam gdzie chcą |
|
|
|
 |
PSZEMAS

Rocznik: 2018
Wiek: 47 Dołączył: 10 Lut 2011 Posty: 5075 Skąd: Kurzętnik / NML
|
Wysłany: 2012-08-04, 20:47
|
|
|
illusion napisał/a: | Jaro ... stawiam Ci browara przy najbliższej okazji , zatankujemy razem | tylko musicie się dobrze zastanowić gdzie najlepiej tankować
Ten temat powinien rozwiać wszelkie wątpliwości |
_________________ --> Yamaha Virago XV 535
--> Yamaha Drag Star XVS 650
--> Yamaha Road Star XV 1700
--> Yamaha FZ6-N
--> Yamaha Tracer 900
--> |
|
|
|
 |
jaro

Model: BĘDZIE
Rocznik: 2009
Wiek: 56 Dołączył: 24 Sty 2009 Posty: 3781 Skąd: Pruszków
|
Wysłany: 2012-08-04, 21:06
|
|
|
illusion, PSZEMAS,
Kiedyś rozłożyliśmy na atomy temat „Wpływ zorzy polarnej na miesiączkowanie pingwinów” nie koniecznie na BP |
|
|
|
 |
illusion

Rocznik: 2008
Wiek: 53 Dołączył: 10 Cze 2010 Posty: 1705 Skąd: Poznań/Golęczewo
|
Wysłany: 2012-08-04, 21:38
|
|
|
jaro, PSZEMAS, ... cholera ... ale musimy założyć temat jakie piwo albo co innego do spożycia jest preferowane , gdzie , w jakiej cenie, w jakiej ilości i z jakim klejem pod naklejką , jaki kapsel i w jakim kolorze , no i w jakim opakowaniu , bo jak sie spotkamy i nie będziemy wiedzieli co pić to uschniemy z pragnienia
|
_________________ Grzeczni chłopcy idą do nieba, a niegrzeczni idą ... tam gdzie chcą |
|
|
|
 |
dakota

Model: DS 650 Classic
Rocznik: 1998
Wiek: 54 Dołączył: 20 Lut 2012 Posty: 315 Skąd: Warszawa Bielany
|
Wysłany: 2012-08-04, 23:55
|
|
|
Najczęściej tankuję na Orlenie. Przy okazji zbieram sobie punkciki przy takim tempie tankowania to za jakieś trzy lata dostanę zegarek
Moja zafirka ma takie widzimisie że spali każdą benzynę jaką naleję... do cna... spalała by i naftę lotniczą ale na Okęcie nie chcą nas wpuścić a do Modlina gdzie kiedyś służyłem nie chce mi się poginać...
A tak naprawdę to w zasadzie nie ma to znaczenia gdzie się tankuje. Nie ważne kto to firmuje, problem w tym czy ajent stacji chrzci paliwo czy nie, bo to przeważnie ich sprawka a nie koncernów. Niektórzy wystrzegają się jak ognia małych stacyjek na wsiach gdzie przeważnie tankują trachtóry bądź Żuki ze świnkami na pace a ja ostatnio z musu zatankowałem na takiej stacji paliwko do Jadźki i było git. I jeszcze dostałem gratis choinkę zapachową Skoro dostałem to chciałem wykożystać ale uwierała mnie pod kaskiem |
|
|
|
 |
bratpitt

Rocznik: 1999
|
Wysłany: 2012-08-05, 01:07
|
|
|
SHELL V-Power i moja brunetka jest niegrzeczną dziewczynką!!! |
|
|
|
 |
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|