|
Nolan N40 special czy może inny? |
Autor |
Wiadomość |
Red
Model: DS 1100 Classic
Rocznik: 2006
|
Wysłany: 2019-04-04, 06:27
|
|
|
Ja kupiłem ostatnio Nolana N44, była promocja w Inter Motors. Jest przystosowany do N-COM i Scala też pasuje idealnie. Miejsca na głośniki mają wkładki po wyjęciu których głośniki Scali nie trzeba w żaden sposób dodatkowo mocować, poza tym przy szczece po prawej specjalne podciecie aby wyprowadzic mikrofon |
|
|
Pietro13
Model: DS 1100 Classic
Rocznik: 2005
Wiek: 54 Dołączył: 11 Sty 2020 Posty: 77 Skąd: Wojciechów
|
Wysłany: 2024-05-17, 21:01
|
|
|
Trochę odgrzeję temat. Cztery sezony jeździłem w podstawowym kasku LS2, na ten sezon postanowiłem zakupić kask troszkę z wyższej półki. No i wybór padł na Nolana N40-5 S . Moje pytanie, w którym roku ta 5 wersja tego kasku została wprowadzona? No i czy zostały poprawione wady (świsty, słaba wentylacja) z poprzednich wersji? Obecnie można ten kask (rozmiar M) zakupić za 690-880 zł. Może ktoś używa LS2 Infinity, i czy porównywalny jest do Nolana? |
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|