Hej,
dawno mnie tu nie było, a jak wracam to na wkurwie- w piątek pomiędzy 9tą (wg żony 17ta) a sobotą 14tą spod mojego bloku zniknął Drag 1100 Custom'2006, PJA 78TE, VIN JYAVP11E66A084390, dosyć charakterystyczny- szeroka kierownica, customowe lusterka, wydechy H&V (przytarte końcówki), siedzenie Mustang z nową śrubą do regulacji oparcia z literą "R", miał odprysk na osłonie zegara na baku- mniej więcej na godzinie 10tej. Na policji usłyszałem "szukaj Pan na allegro swoich części" więc załamka kurde. Gdyby komuś rzuciło się w oczy coś podobnego, to proszę o kontakt.
Dragulec miał zamontowany dodatkowy alarm fox thunder, ale nikt z sąsiadów z którymi rozmawiałem nic nie słyszał i nie widział, monitoring okazuje się że jest, ale jakość słaba- więc dolina podwójna.
Z góry dziękuję za każdą pomoc.
szacunek
Romy F
dragulec1.jpg
Plik ściągnięto 232 raz(y) 206.97 KB
dragulec2.jpg
Plik ściągnięto 203 raz(y) 123.18 KB
_________________ Nie spieszno mi nigdzie...
VTX 1800 Retro
Ostatnio zmieniony przez Kozak_Barabasz 2011-11-03, 13:32, w całości zmieniany 4 razy
no to walek
generalnie panuje opinia ze cruiserow poza HD raczej nie kradna ale w koncu skoro jest duza grupa ludzi ktorzy chca kupic na allegro ktos inny musi zdobyc czesci
współczuje, roześlę info po swoich znajomych żeby zwracali uwagę na ten moto.
PS. a ja to bym im rąk nie ucinał, tylko rozgrzane wydechy powoli w dupę wsadzał.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum