Hej,
Dzisiaj odpaliłem testowo chat. Wejście przez ikonkę w górnym menu. Myślę, że jest czytelniejszy niż shoutbox.
Potestujemy i zdecydujemy, czy zostawić.
Ostatnio zmieniony przez vaaks 2010-12-06, 14:08, w całości zmieniany 2 razy
Dodano funkcjonalność, która pokazuje czy brałeś udział w danym temacie. Jeśli w liście tematów przed tytułem wątku jest znaczek "¤" to znaczy że w tym wątku się wypowiadałeś.
Dzisiaj od 7:30 do 10:15 forum było niedostępne. Awaria wynikała bezpośrednio z problemów sieciowych w PIX (poznański węzeł do którego jesteśmy wpięci), na którą nałożyła się awaria kości pamięci. Pamięć na szczęście udało się zorganizować.
Jeśli problemy się powtórzą będę kombinował, że by przenieś forum na jakis inny serwer.
Proszę piszących o nie wstawianie do postów linków do aukcji, np allegro.
Taki link bardzo szybko się dezaktualizuje i przestaje cokolwiek wnosić do dyskusji pozostając śmieciem. Jeżeli już chcecie powoływać się na aukcje, to należy skopiować obraz - fotkę z aukcji i ją wkleić do postu.
ZAKŁADASZ NOWY TEMAT - SPRAWDŹ CZY MUSISZ I CZY JUŻ TAKIEGO NIE MA
_________________ Młodość przychodzi z wiekiem. S. Tym
Szkoda, że Ci co głosowali w ankiecie nie myśleli o przyszłości ...
Teraz jak dla mnie to kilka tematów powinno w koszu wylądować bo nie wiadomo o co w nich chodziło ....
Moderator LARRY został zdjęty z funkcji moderatora.
Na forum jest coraz więcej postów i trzeba mieć jeszcze więcej czasu a nasz kolega ma ważniejsze rzeczy na głowie (ślub).
janekd1 otrzymał ode mnie możliwość moderowania działu "Gadżety" z tego względu, że zajmuje się sprzedażą naklejek na samochody.
Dzięki temu będzie mógł tworzyć listy chętnych osób na kolejne zamówienia.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum