a ja kieruję pytanie do Amazonek i Plecaczków: Dziewczyny czy któraś z Was posiada jeansy Mottowear model Kira ? jesli tak to,co możecie o nich powiedziec ?
kira_back.jpg
Plik ściągnięto 224 raz(y) 134.67 KB
kira_front.jpg
Plik ściągnięto 213 raz(y) 137.2 KB
_________________ Jeśli potrafisz o czymś marzyć...Potrafisz tego dokonać.
Paulina na zameczek i guziczek , no i fajnie wyglądają z wyglądu , nogawka na dole nie za szeroka wiec nie będzie wiało .
_________________ Post ten wyraża opinie autora w dniu dzisiejszym. Nie może on być wykorzystany przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani innym następującym po nim dniu. Autor zastrzega sobie prawo do zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
Ostatnio spodobały mi się spodnie BMW City Pants. W zasadzie to bojówki ale z tego co czytałem to jeans wzmocniony cordurą. Protektory też są niezłe - i biodrowe i przedłużone na kolana. Nie wiem jak z ich regulacją. No i cena masakryczna. Ale wyglądają rewelacyjnie - szczególnie w kolorze antracytowym.
Powoli dochodzę do wniosku, że trzeba będzie kupić dwie pary. Jedne z jeansu a drugie wyposażone w jakąś membranę na chłodniejsze dni.
To gadaj! Jak z regulacją położenia protektora na kolanach i jak wygladają mocowania protektorów biodrowych (kieszenie czy rzepy)?
No to gadam
Regulacja protektora na kolanach jest taka. Firmowy protektor hakvvarssonsa ma z przodu rzepik i takowy też jest w dzinsach wewnątrz kieszonki na protektor.
Protektory boczne wchodzą do kieszonek.
[ Dodano: 2010-03-18, 21:04 ]
Luk - zgadzam się z Tobą, trzeba mieć dwie pary, a a propo Twojej dodatkowej informacji ( Ja nie palę 1 rok i 7 miesięcy , a jarałem paczkę dziennie przez 20 lat )
Po długim poszukiwaniu odpowiednich jeansów kupiłem HELD FAME. Są wysokie, z kevlarem bez możliwości założenia protektorów biodrowych. Jeans gruby, miękki.Protektory na kolana należy dokupić(ja użyłem protektorów z portek z kordury zakupionych wcześniej). Kieszenie protektorów posiadają rzep do ewentualnej regulacji. Cena ok.400zł. Szału nie ma, ale te mi spasowały. Poniżej fotki live, może pomogą komuś rozważyć zakup tego modelu.
Taż kupiłem wczoraj te spodnie - Held Fame - za 370 PLN w 4Bikes (firma z Bielska Białej). Leżą ok, nie są za szerokie, zobaczymy jak się będą spisywały.
tylko teraz sprawdzenie czy będą pasować... :-P - ze mną zawsze jest problem
_________________ Jedni wola Harlaya i duże cycki... inni motocykle japońskie i wąskie szpa... eee winkle...
--- Custom Bagger 96cali pojemności... na HD FLHT --- ZDJĘCIA
ja mam również - czarne - efekt spierdzielili dodając na tylnej kieszeni jakiś wzór srebrnymi nićmi (masakra),
generalnie ok.
Poprzedni model (chyba 2008) jest dla mnie za "płytki" -coś jakby biodrówki.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum