Hej , witam serdecznie
Chciałbym się dowiedzieć czy gdzieś można dostać wyłącznie same sprzączki/klamry takie jak w oryginalnych kufrach silverado? Sprzączka
Wlasnie chcialbym wymienic klamry w kufrze tylnim aby ładnie komponowały się z sakwami.
Jakos w necie samych ich nie mogę znaleść co mnie trochę dziwi - bo słyszałem , że to też pierwsza z rzeczy ktora 'leci' nawet przy delikatnym ślizgu także pewnie jakiś popyt na nie byłby.
Pozdrawiam
Cześć, jeżeli wstawiłem temat w złym dziale przepraszam
jeżeli macie lepsze miejsce z chęcią się dowiem gdzie byście się o to spytali
Wracając do meritum. posiadam draga 650 custom i szukam osoby która planuje zrobić ze swojego clasica customa chodzi mi o zamienienie się kanapami z góry dziękuję za rady i propozycje
zablokowane do czasu wypełnienia pkt.1 regulaminu //ciecio
odblokowane i przeniesione
Ostatnio zmieniony przez ciecio 2017-08-24, 12:40, w całości zmieniany 2 razy
Szukam producenta indywidualnych tablic z tłoczonymi napisami. Z napisami przeze mnie określonymi.
Są oferty stałych wzorów tłoczonych lub malowanych / drukowanych napisów.
[ Dodano: 2017-08-29, 15:08 ]
Nastepne:
Mam na gospodarstwie taką starą, ciężką wiertarkę na kablu. Wielkości małego panzerfausta. Jako że mam dużo elementów drewnianych - deski w płotach, drewutnia, od czasu do czasu zachodzi potrzeba przeszlifowania i ponownego pomalowania drewna. Używam do zdzierania łuszczącej farby tej mojej wiertarki z obrotowym druciakiem. Ze względu na wielkość i ciężar, jest to nieporęczne.
Szukam jakiejś mniejszej wiertarki na kablu o odpowiedniej mocy do (także) tych celów. Co moglibyście polecić z marketowych wyrobów ?
_________________ Posiadam prawo do komentowania i … nie zawaham się Go użyć
I … nie jest to nabijanie licznika.
Witam kolegów potrzebuje do swojego Radka Ais -system dopalania spalin ,większość pozbywa się a mi rurki zgniły i dlatego pytanie czy ma ktoś i mnie poratuje,pozdrawiam
przeniesione //ciecio
Ostatnio zmieniony przez ciecio 2017-09-16, 16:50, w całości zmieniany 1 raz
Wysłany: 2017-09-18, 14:21 części do midnight stara
Witam
Zna, ktoś miejsce z częściami do motocykla Yamaha Midnight Star 1300. Poszukuję pompy paliwa, może być spalona- potrzebny jest tylko filterek przy pompie. Olx i Allegro nie mają tego typu rzeczy. Z góry dziękuję za podpowiedź.
przeniesione //ciecio
Ostatnio zmieniony przez ciecio 2017-09-18, 14:24, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum