Zaczynam opuszczać wieloletnie progi poznańskiego życia i powracam do rodzinnego biznesu
Jednak nie do Konina a do Kalisza (drugi oddział).
Na razie codziennie dojeżdżam ale rozglądam się za jakimś "M"- trudniej jak w Poznaniu coś sensownego znaleźć a budowa swoje kosztuje.
Odpowiadam za dział sprzedaży (konsumenci i biznes) oraz serwis.
KIA nie rzuca rabatami na lewo i prawo ale zawsze jestem coś w stanie taniej załatwić zarówno nowe jak i używane.
Mój telefon macie w profilu.
Poniżej daję 2 linki do naszego asortymentu samochodów używanych.
Bo studiuje i nie mogę się jednoznacznie doczytać.
czemu mnie to nie dziwi
1.4 DOHC, silnik benzynowy o mocy 100 KM/ 6000 obr/min, moment obrotowy 134Nm przy 3500 obr/min
1.0 T DGI, silnik benzynowy turbodoładowany 120 KM
1.4 T GDI silnik benzynowy turbodoładowany 140 KM
ciekawe co może oznaczać literka T
wszystkie dane są dostępne na oficjalnej stronie KIA Motors Polska, wystarczy po prostu przeczytać ze zrozumieniem, aczkolwiek napisano otwartym tekstem :
wszystkie dane są dostępne na oficjalnej stronie KIA Motors Polska, wystarczy po prostu przeczytać ze zrozumieniem, aczkolwiek napisano otwartym tekstem
ale wtedy posta nie da się nabić
Wituś, kolega Oldi tak się już ładnie rozpędził z kręceniem licznika postów (proporcjonalnie odwrotnie do licznika w motocyklu) a Ty go brzydko zastopowałeś Niedobry Witek, oj niedobry
OldDiver równie dobrze wystarczyło zadzwonić do pierwszego lepszego salonu sprzedaży i zapytać
T - może znaczyć wszystko na przykład … Tylnozaworowy.
tylnozaworowy powiadasz, no takiego silnika nie znałem, więc sprawdziłem
Oldi ty świntuszku na stare lata jeszcze takie głupoty ci w d.... znaczy w głowie
Jak ktoś Witka przegoni w ilości postów - to dopiero będzie wyczyn
_________________ If you want to be happy
for a day, drink
If you want to be happy
for a year, marry
If you want to be happy
for a lifetime, ride a motorcycle
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum