Krok 1
Wydechy Vance&Hines
Jeśli ktoś chce zapytać jak brzmią, od razu odpowiadam. Są głośne. Miałem nadzieje na trochę mniej decybeli, ale trudno.
Teraz Stryker nie tylko wygląda zadziornie i walecznie ale i brzmi
Pytanie do posiadaczy
Ile u Was wychodzi spalanie ?
Ja zalałem bak (prawie) do pełna, a kontrolka rezerwy zaświeciła się już po zrobieniu 100mil
edi17, Big Radiusy są głośnie - to opinia wielu ludzi na forum strykera Cobra troche cichsza.
Co do spalania to
w samym mieście zdazyło mi się dojść do twojego pułapu czyli bak na 100 mil
w mieszanym lub poza miastem jest zdecydowanie lepiej - 160 mil na baku
(dla uzupełnienia bak w strykerze jest o kilka litrów mniejszy niż we wszystkich innych modelach )
_________________ GKP: XVS650 > XVS1300 CU (STRYKER)
Wybór modelu sakw oraz rozmiaru był trudny i długo dokonywany, ale efekt dla mnie jest idealny.
Oryginalne stelaże przerobiłem, wspawując po dwa płaskowniki i przykręcając sakwy na 6 śrub każdą.
Zostały jeszcze gmole.
Nie mierzyłem, wzrokowo praktycznie się pokrywają, więc jest dość szeroko, ale ok.
Dodam, że aby tak to wyglądało musiałem zeszlifować z długości oryginlne tulejki mocujące oparcie z błotnikiem, czym zaoszczędziłem kila centymetrów szerokości.
Zabawy było sporo, kolega mi pomagał.
_________________ "Żyje się po to żeby jeździć, jeździ się po to, żeby żyć."
Oczywiście, każdy gusta ma swoje.
Jedna każdy kto nie używa swojego motocykla, tylko do lansu koło komina wie, że sakwy czy inny bagaż to nie opcja, a konieczność.
Motocyklista z plecakiem na cruiserze - to jest dramat (pojemność jednej sakwy). Jakiś worek na siedzieniu - jeszcze większy dramat.
A ja nie zdjąłbym tych pięknych sakw nawet, jak ktoś chciałby za mną jeździć i wozić mi graty
PS. wiedziałem, że Stryker bedzie wywoływał w ludziach zainteresowanie a nawet zachwyt...ale, na taką ilość ludzi, szczególnie motocyklistów zbierających szczękę z podłogi, gdy podziwiają go na parkingu albo przysiadają, to się nie przygotowywałem. Z sakwami oczywiście
_________________ "Żyje się po to żeby jeździć, jeździ się po to, żeby żyć."
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum